Multi-Tabs Immuno

4 .530 Ft

Multivitamin ásványi anyagokkal és egy milliárd jótékony LGG bacilussal felnőtteknek és tinédzsereknek.

Leírás

Multi-tabs Immuno

A Multi-tabs Immuno vitaminkombináció kétféle hatásmechanizmussal segíti elő az immunrendszer egészséges működését. A kétrétegű tabletta egyik rétege vitaminokat és ásványi anyagokat, a másik rétege egy jótékony bacilus fajtát, LGG-t tartalmaz.

Az új Multi-tabs Immuno multivitamin a világon egyedülállóan a létfontosságú vitaminokon és ásványi anyagokon felül egymilliárd jótékony LGG bacilust is tartalmaz. Azért fejlesztették ki, hogy lényegesen többet tehessünk egészségünk megőrzéséért. Mikor ajánlott a Multi-tabs Immuno alkalmazása?
Fertőzéses megbetegedéses környezetben, ill. fennálló betegség esetén vagy lábadozás idején a vitamin- és nyomelemhiány megelőzésére, az immunrendszer hatékonyabb működésének elősegítésére felnőtteknek és 10 év feletti gyermekek számára.

Multi-tabs Immuno alkalmazása segít megelőzni számos fertőző betegség kialakulását és lerövidíteni számos fertőző betegség lefolyását.
Felnőtteknek és 10 éven felüli gyermekeknek fertőzéses megbetegedéses környezetben, ill. fennálló betegség esetén vagy lábadozás idején a vitamin- és nyomelemhiány megelőzésére, az immunrendszer hatékonyabb működésének elősegítésére napi egy tabletta étkezés közben.

Multi-tabs Immuno kiszerelése

30 tabletta