Homoktövis (100% homoktövis velő)

1 .300 Ft2 .515 Ft

10x több benne a C vitamin, mint a citromban. Ezért alkalmas C vitamin pótlásra, langyos teában friss préslé vagy velő nagyszerűen pótolja a citrom levét. 100 g homoktövis bogyó átlagosan 250 mg C vitamint tartalmaz. A felnőtteknek javasolt napi C vitamin bevitel 60-100 mg.

Törlés

Leírás

Jótékony hatások

A homoktövis a növényvilág egyik legtáplálóbb növényfaja. Rengeteg jótékony hatóanyagot tartalmaz, melyek segítenek az egészség megőrzésében vagy a kialakult betegségek legyőzésében. A homoktövis nem csodaszer, de csodálatos szer! Rendszeres fogyasztásával hatalmas lépést tesz egészsége megőrzése, helyreállítása érdekében.

A hangsúly a megelőzésen van. Napi 10-12 homoktövis bogyó elrágcsálása csodát művel a szervezettel. Ne csak a betegségek bekövetkezte után keressen gyógyírt a homoktövisben, hanem javítsa általános egészségi állapotát, kondícióját rendszeres fogyasztásával! A homoktövis rendkívül gazdag vitaminokban, pl. C vitaminban (tízszerese a citroménak!), A vitaminban, E vitaminban. Flavonoid tartalma antioxidáns hatású, olajában megtalálható az Omega 3, Omega 6, Omega 7 és Omega 9 zsírsav, valamint számos nyomelem is.

A homoktövis jótékony hatásai közé tartozik az immunrendszer erősítése, az öregedési folyamatok késleltetése, betegségek és műtétek után erősít, regenerál, optimalizálja az anyagcserét, ezáltal a testsúlyt is. A homoktövis ezentúl erősíti a szöveteket, kötőszöveteket, hajhullás és ránc csökkentő hatású, segíti a bőr hidratálását, allergia ellenes, stressz- és fáradtság oldó tulajdonsággal rendelkezik.

További információk

Kiszerelés

260 ml, 500 ml