Galagonya teakeverék

1 .780 Ft

A vérnyomás barátja teakeverék a szív és a vese munkáját egyaránt segíti, így csökkenti a vérnyomást. Fogyasztása mellett továbbra is lehet, sőt kell szedni az orvos által előírt gyógyszereket.

Leírás

Régi neve: A vérnyomás barátja

A galagonya virágos ágvég csodálatosan rugalmasan tartja az erek falait, hogy a vér nyomásának megfelelően tágulhassanak-szűkülhessenek. Nincs ennél a növénynél jobb őrzője szívünknek, érrendszerünknek. Mivel enyhe nyugtató hatása is van, este ajánlom meginni.

A fagyöngy hasonló jó tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek teáját 12 órás hideg áztatással kell elkészíteni mészmentes, lágy vízzel.

Saját immunrendszerük védekezése is nagyon fontos. Mind a kakukkfű, mind az orbáncfű teája kiváló immunerősítő. Rendszeres fogyasztásukkal sok betegség megelőzhető. Figyelem, kumarin tartalmú vérhígító gyógyszerekkel az orbáncfű teája nem javasolt!

Cukorbetegeknek fokozottan ügyelniük kell érrendszerük jó állapotára, mert a vér magas cukortartalma miatt az erek falán ún. plakkok alakulnak ki, amelyek a véráram útját akadályozzák, így a rossz vérellátás miatt sérülnek a sejtek, kevesebb oxigén jut a szervekhez. Ez okozza a szövődmények, mint például a szembetegségek és a fekélyek kialakulását, elsősorban a lábon. Hosszú távon magas vérnyomás, veseelégtelenség, férfiaknál impotencia alakulhat ki.

A fent említett gyógynövények fogyasztásával beállítható a helyes vérnyomás, kikerülhető a trombózis, a szélütés (sztroke) és az infarktus.

A tasak tartalma: 50g