Ehetünk- e úgy, hogy a rák éhezzen?

Egy kutatás szerint mindenki testében sok kis daganatos kezdeményezés van. Ezek nem tudnak növekedni, mert nincs érhálózatuk. Ha az erek képződése megindul, a rákos sejtek is elkezdenek növekedni- sokszor rohamosan. Léteznek olyan gyógyszerek, amelyek meggátolják az erek képződését, ezzel pusztulásra ítélik a rákos sejteket.

A kutatók azt is felfedezték, hogy a természetben is található rengeteg olyan anyag, étel, amely hasonló módon gátolja az érképződést a daganatos sejtekben. Sok esetben jelentős javulást értek el, de volt a mikor nem- és feltételezték a kutatók, hogy ilyenkor túl későn avatkoztak be, amikor a daganat már áttétet képezett.

Ezért gondoltak arra, hogy meg kell előzni a daganatok kialakulását, hogy ne tudjon kifejlődni az érrendszer a rákos sejtekben. Azt is tudták, hogy a táplálkozás befolyásolja a daganatok kialakulást. Megkeresték azokat az ételeket, italokat, amelyek erősitik a szervezet védelmi rendszerét, és lenyomják a rákos sejteket ellátó ereket.

Teljesség igénye nélkül: a vörös szőlő kivonata, a resveratrol, a petrezselyem, a brokkoli,- általában a keresztes virágú növények,:, káposzta, kel, retek stb – a bogyós gyümölcsök, a paradicsom /főzve / fokhagyma., a zeller., az eper, .búza csira. Csupa olyan, ami beszerzhető minden piacon.

Ezeket rendszeresen fogyasztva segitünk a szervezetünknek elkerülni a daganatos betegségek kialakulását. Fontos a rendszeresség, minden nap fogyasszunk belőlük- lehet váltogatni.

Az ilyen táplálkozás nem csak a ráktól, de sok más betegségtől is megvéd. A növényekben lévő ntioxidánsok, fehérjék, nukleinsavak, enzimek, ásványi anyagok, vitaminok, mint egy élő gyógyszertár segitenek bennünket.

Ha így étkezünk, akkor a rákos sejtek fognak “éhezni “- elkerüljük a kialakulásukat.